Afbeelding van Projecten

Snel zoeken

Kantoorpand ABM Amersfoort

Het kantorencomplex dat gerealiseerd is voor aannemingsmaatschappij ABM te Amersfoort bestaat uit 2.370 m2, verdeeld over twee panden. De panden zijn gelegen op het industrieterrein “het Isselt” in Amersfoort.

Lees meer >

Perronkappen Station Leeuwarden

Hegeman+ heeft in opdracht van Prorail de renovatie van de perronkappen van station Leeuwarden gerealiseerd. De werkzaamheden zijn in nauw overleg met monumentenzorg uitgevoerd.

Lees meer >

De Blauwe Grift Utrecht

Na een pittige selectie en jaren van planning werd het contract afgesloten dat heeft geleid tot een uniek project: ‘De Blauwe Grift’. De contractbasis was een bouwopdracht bestaande uit 31 huurappartementen, 32 koopappartementen en bedrijfsruimten in eigen ontwikkeling en een openbare parkeergarage in design & construct.

Lees meer >

ABC School Zuiderkruis Amersfoort

ABM Belbouw heeft in Amersfoort een uitbreiding van de ABC School in Zuiderkruis gerealiseerd. Tijdens de verbouwing bleef de school in gebruik.

Lees meer >

Uitbreiding en Renovatie Zeisterspoor Soesterberg

Het project omvatte een uitbreiding en een renovatie van het bestaande dienstkringgebouw voor Dienst Vastgoed Defensie (DVD) directie West, dienstkring Utrecht te Soesterberg.

Lees meer >

Renovatie Kruytgebouw Universiteit te Utrecht

In opdracht van de Universiteit van Utrecht is op De Uithof de begane grond en 1e verdieping van het Hugo Rudolph Kruytgebouw gerenoveerd. De architect is ARK+ uit Utrecht en het projectmanagement is verzorgd door Facilitair Bedrijf Utrecht.

Lees meer >

Nieuwbouw TACTIS Bernhardkazerne Amersfoort

Het project bestaat uit de nieuwbouw van “TACTIS” (afkorting voor Tactical Indoor Simulation) op de Bernhardkazerne te Amersfoort. In het gebouw komen ca. 32 en 48 vaste tanksimulators te staan met tevens ruimte voor ongeveer 6 mobiele units. Dit zodat het gebulder van de diverse tanks van de Nederlandse Landmacht op de Vlasakkers minder vaak voor zal komen.

Lees meer >

Zwembad Fletiomare Utrecht Leidsche Rijn

In opdracht van de Gemeente Utrecht (Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling) is het nieuwe zwembad Fletiomare gerealiseerd.

Lees meer >

Monumentale boerderij De Schothorst Amersfoort

Medio zomer 2008 is de opdracht ontvangen voor de verbouwing van boerderij De Schothorst in Amersfoort van opdrachtgever RWA uit Amersfoort. Deze monumentale boerderij is reeds vele jaren in gebruik als kantoor en werkplaats van Eemfors B.V., een bedrijf in groenonderhoud.

Lees meer >

Olifantenverblijf DierenPark Amersfoort

Begin 2009 is er gestart met de werkzaamheden voor de bouw van het olifantenverblijf voor DierenPark Amersfoort.

Lees meer >

Stations Vleuten en Utrecht Terwijde

In opdracht voor ProRail worden de haltes Vleuten en Utrecht Terwijde gerealiseerd. Deze nieuwe stations worden aangelegd in het kader van Randstadspoor, dat bedoeld is om de regio Utrecht beter te ontsluiten met snelle, metro-achtige treinen.

Lees meer >

Vitens laboratorium Utrecht

Het project betreft de verbouwing van het ir F.N. Sikkes laboratorium van drinkwaterbedrijf Vitens te Utrecht. Het laboratorium is niet meer in gebruik door Vitens en het gebouw is verhuurd aan twee andere laboratoria.

Lees meer >

De Heygraeff 3e fase Woudenberg

Opdrachtgever Stichting Reinaerde is één van de grotere zorgaanbieders aan mensen met een beperking in Nederland. Locatie De Heygraeff te Woudenberg voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Enkele jaren geleden is het plan opgevat het terrein te herontwikkelen.

Lees meer >

Quarantaineruimte DierenPark Amersfoort

De regelgeving op het gebied van dierverzorging binnen dierenparken wordt steeds strenger en uitgebreider. Het Dierenpark Amersfoort heeft sinds enige tijd een fulltime dierenarts in dienst.

Lees meer >

Oefenlocatie IDGO te Hilversum

In januari 2010 is gestart met de bouw van een oefenaccommodatie voor Instituut Defensie Geneeskundige Opleidingen (IDGO).

Lees meer >

Parkeergarage Houtwal Harderwijk

Omdat op het bestaande parkeerterrein onvoldoende capaciteit aan parkeerplaatsen was, heeft de Gemeente Harderwijk het plan opgevat een nieuwe parkeergarage te laten ontwerpen en bouwen aan de Houtwal in het centrum van Harderwijk. De nieuwbouw betreft een ronde ondergrondse parkeergarage voor 450 parkeerplaatsen met “wokkel” parkeerlagen. De diameter van de garage is 60 meter.

Lees meer >

Wier+ Den Dolder

In opdracht van Altrecht Geestelijke Gezondheidszorg is de nieuwbouw gerealiseerd van een gebouw met 24 plaatsen voor sterk gedragsgestoorde patiënten met een licht verstandelijke handicap (SGLVG) en een justitiële titel. Naast de realisatie van de bouwkundige werkzaamheden behoorde ook de coördinatie van de E- en W-percelen tot de scope van het project. Het architectenbureau VMX-architects tekende voor het ontwerp.

Lees meer >

Schuifplan Stratenum UMC Utrecht

In opdracht voor het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC) is het gebouw Stratenum van binnen en buiten aangepakt om de uitstraling en functionaliteit te verhogen. Om dit te bereiken zijn er diverse aanpassingen voor gebruikers uitgevoerd zoals herindeling en upgrading van kantoren en labruimten. Grote delen van de installaties zijn vervangen of uitgebreid waarbij bestaande installatieruimten zijn aangepast en soms volledig uitgebreid.

Lees meer >

De Koppeling Amsterdam

Bij dit project gaat het om de uitbreiding van gebouw ‘De Koppeling’ aan de Tafelbergweg in Amsterdam, onderdeel van de Stichting Spirit voor gesloten Jeugdzorg. Naast het wonen kreeg het gebouw verschillende gebruiksfuncties, die op een flexibele manier zijn ingepast in zowel het bestaande gebouw als in de nieuwe uitbreiding.

Lees meer >

Universiteitsmuseum Utrecht

Aan de Lange Nieuwstraat 106 in Utrecht ligt het Universiteitsmuseum: een complex dat bestaat uit een museumdeel, een kantoordeel en een depot. Hegeman heeft hier renovatiewerkzaamheden aan het kantoordeel uitgevoerd. De totale oppervlakte hiervan bedraagt 2.000 m².

Lees meer >