Afbeelding van Projecten

Snel zoeken

Verbouw/renovatie Grafisch Lyceum Utrecht

Het Grafisch Lyceum Utrecht is met ruim 2.000 leerlingen gehuisvest aan de Vondellaan 178 te Utrecht. Het bestuur heeft besloten de A-vleugel volledige te verbouwen / renoveren. De complete binneninrichting […]

Lees meer >

Nieuwbouw Sportgebouw Zeeburgereiland te Amsterdam

12 juni 2017 zijn de handtekeningen gezet voor de opdracht “Nieuwbouw Sportgebouw Zeeburgereiland” te Amsterdam. Diverse sportverenigingen en de twee naastgelegen scholen zullen het sportgebouw gaan gebruiken. Het sportgebouw bestaat […]

Lees meer >

Millennium Tower Rotterdam

Het project omvat het deels inventariseren, uitvoeren van de renovatie en het herinrichten van de entreeruimte, lobby, mezzanine, back of te house, executive lounge, diverse kantoorruimten en algemene ruimten op de begane grond en 1e verdieping van de Millennium Tower te Rotterdam.

Lees meer >

Nieuwbouw Film & Theater De Viking te Deventer

In opdracht van NV Maatschappelijk Vastgoed Deventer werkt Hegeman+ momenteel in bouwteam het definitieve ontwerp (DO) van Film & Theater De Viking te Deventer verder uit om tot passend technisch ontwerp (TO) te komen.

Lees meer >

Bouwkundige werkzaamheden Stadhuis, Theater en Ambtswoning

Na een aanbestedingsprocedure, gebaseerd op Best Value Procurement heeft ABM-Belbouw de opdracht verworven voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden aan het Stadhuis, Muziektheater en Ambtswoning te Amsterdam

Lees meer >

ZwolleSpoort Tunnel, perron- en tunnelinstallaties

Onder de projectnaam ‘ZwolleSpoort’ verbouwt Hegeman+ in opdracht van ProRail het station van Zwolle: station en spoor worden geschikt gemaakt voor de toekomst. Een nieuwe bredere perrontunnel leidt reizigers comfortabel naar de vergrote perrons.

Lees meer >

Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam

Na een intensieve aanbestedingsprocedure van 11 maanden is de opdracht Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam gegund aan Hegeman+. Het betreft de renovatie van vijf ondergrondse en elf bovengrondse stations.

Lees meer >

Realisatie SmartGate te Schiphol

Smartgate, logistiek centrum voor cargo van 10.000m2, is opgeleverd aan de Rijksvastgoeddienst. Op dezelfde dag is het terrein en het gebouw ook overgegaan naar de gebruiker: de douane.

Lees meer >

Praktijkschool De Schakel Haarlem

In opdracht van stichting KOLOM.is Hegeman+ in augustus 2015 gestart met de nieuwbouw van Praktijkschool De Schakel in Haarlem. Stichting KOLOM heeft 5 praktijkscholen: 4 in Amsterdam en 1 in Haarlem.

Lees meer >

De Brede Gracht – Laak Vathorst, Amersfoort

Wonen aan De Brede Gracht in Vathorst betekent rust en ruimte. ABM ontwikkelde en bouwde hier ruime en moderne eengezinswoningen aan het water.

Lees meer >

Brandwerende puien gebouw Wis-, Natuurkunde en Medische Faculteit

In opdracht van de Vrije Universiteit Amsterdam leveren, monteren en vervangen van de bestaande brandwerende puien in de gebouwen MF en WN.

Lees meer >

Renovatie en uitbreiding Bedrijfspand Scheerder Amersfoort

BV Aannemingsmaatschappij ABM verzorgt voor Drankengroothandel Scheerder BV de renovatie en de uitbreiding van het huidige pand aan de Textielweg in Amersfoort.

Lees meer >

Integraal Kindcentrum (IKC) Borgele Deventer

Het betreft het bouwen van een integraal kindcentrum aan het Groenewold te Deventer waarin 4 instellingen onder een dak (gaan) samenwerken.

Lees meer >

Herstellen brandveiligheid Dodoensserre Amersfoort

In de moderne wijk Kattenbroek in Amersfoort hebben wij de brandveiligheid van de Woonlocatie Dodoensserre hersteld en verbeterd.

Lees meer >

Aanpassingen voorbouw/foyer en kantoren Nationale Opera en Ballet

Tijdens het zomerreces verzorgt ABM-Belbouw meerdere verbouwingen voor Nationale Opera en Ballet.

Lees meer >

Nieuwbouw Prinses Beatrixschool te Bodegraven

Na een selectieprocedure is het project nieuwbouw prinses Beatrixschool te Bodegraven op basis van de beste EMVI score verworven.

Lees meer >

Realisatie productiehal Beethoven

Voor een producent van zetmeel, glucose en vloeibare laagcalorische vezels, zowel voor de voedingsmiddelenindustrie als voor bijvoorbeeld de papierindustrie realiseert Hegeman+ een uitbreiding van de bestaande productiehal. De hal maakt onderdeel uit van de productielijn voor halffabricaten voor zetmeel. In de uitbreiding komt de walserij.

Lees meer >

Aanpassingen entree universiteitsbibliotheek Universiteit Utrecht

De hoofdingang van de Universiteitsbibliotheek van de Universiteit van Utrecht wordt aangepast en gerenoveerd.

Lees meer >

Renovatie en nieuwbouw sporthal Banninghal te Soesterberg

Na ongeveer dertig jaar krijgt de Banninghal in Soesterberg een tweede leven. Hegeman+ is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering.

Lees meer >

Herstellen brandveiligheidsvoorzieningen Buys Ballot gebouw

In opdracht van de Universiteit van Utrecht zijn de brandveiligheidsvoorzieningen in het Buys Ballot Gebouw hersteld.

Lees meer >