Afbeelding van Projecten

Snel zoeken

Onderdoorgangen spoorlijn Zwolle / Almelo

Een uitdagende opdracht dichtbij het hoofdkantoor van Hegeman Beton- & Industriebouw in Nijverdal. Deze ‘thuiswedstrijd’ bestond uit het realiseren van in totaal 7 onderdoorgangen in de spoorlijn Almelo – Zwolle.

Lees meer >

Onderdoorgang Vossenweg Apeldoorn

Ter plekke van de Vossenweg in Apeldoorn is in opdracht van ProRail een fiets- en voetgangerstunnel gebouwd in de spoorbaan Apeldoorn – Zutphen. Deze tunnel verbind onder andere Matenhorst en Welgelegen.

Lees meer >

Spoor onderdoorgang Auke Vleerstraat Enschede

In Enschede is door Hegeman Beton- & Industriebouw een onderdoorgang in de spoorbaan Enschede-Hengelo gecreëerd, op de plek van een voormalige overweg, ter hoogte van de Auke Vleekstraat.

Lees meer >

Twistvlietbrug te Zwolle

Hegeman+ heeft in Zwolle de Twistvlietbrug gerealiseerd. Deze brug over het Zwarte Water wordt gebruikt door fietsers, voetgangers en openbaar vervoer en verbindt de wijken Holterbroek en Stadshagen.

Lees meer >

Holec in One (tegenwoordig EATON) Hengelo

Op het industrieterrein Westermaat in Hengelo is door Hegeman Beton & Industriebouw een omvangrijk project gerealiseerd. De nieuwbouw van Holec omvat ongeveer 70.000 m2 aan kantoor en fabrieksruimte.

Lees meer >

Ecoduct Twilhaar bij Nijverdal N35

De aanleg van Ecoduct Twilhaar bij Nijverdal is onderdeel van een reeks van in totaal negen ecoducten. Het project 9 Ecoducten was een samenwerking tussen onder andere Rijkswaterstaat Oost-Nederland, ProRail en de Provincie Gelderland en is in 2013 bouwkundig afgerond.

Lees meer >

Aquaduct Veluwemeer te Harderwijk

Hegeman Beton- en Industriebouw heeft het Aquaduct Veluwemeer bij Harderwijk gerealiseerd. Dit aquaduct vormt een onderdeel van de vernieuwing van de oeververbinding tussen Flevoland en Gelderland.

Lees meer >

Rijnbrug Oosterbeek

Als onderdeel van het project ‘Ruimte voor de rivier’ is de verlenging van de Rijnbrug Oosterbeek uitgevoerd. In totaal zijn er 6 aanbruggen en een eco-passage, als vervanging van de spoordijk in de uiterwaarden, aangebracht. Deze 7 bruggen hebben allen een lengte van ongeveer 60 meter. Door het verwijderen van de spoordijk in de uiterwaarden is het doorstroomprofiel van de Rijn vergroot.

Lees meer >

Tuibrug Eilandbrug Kampen

Hegeman Beton & Industriebouw heeft het civieltechnische deel van de tuibrug te Kampen gerealiseerd. De brug ligt over de IJssel ten noorden van Kampen, in het tracé van de N50 Zwolle – Emmeloord.

Lees meer >

RWZI Utrecht

Hegeman Beton- & Industriebouw heeft in Utrecht een aanpassing mogen uitvoeren aan een slibverwerkingsinstallatie op de RWZI Utrecht. De opdracht werd verstrekt door het betreffende Hoogheemraadschap.

Lees meer >