Afbeelding van Renovatie en nieuwbouw sporthal Banninghal te Soesterberg
Alles naar mens.

Renovatie en nieuwbouw sporthal Banninghal te Soesterberg

Na ongeveer dertig jaar krijgt de Banninghal in Soesterberg een tweede leven. Hegeman+ is verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering.

In april volgend jaar zal Hegeman+ samen met Lomans Installatiegroep beginnen met het realiseren van het ontwerp van architectenbureau agNOVA. Na de sloop van de oude, worden eerst de nieuwe kleedkamers, douches en een kantine gebouwd. In juni 2015 is de renovatie van de sporthal zelf aan de beurt. Het gehele project is ruim voor het nieuwe sportseizoen en schooljaar 2015/2016 klaar. De sporthal kan dan weer 25 jaar mee en is beter voorbereid op de toekomstige sportvraag, bestendig op het gebied van duurzaamheid en past architectonisch meer in het beeld van het nieuwe dorpshart.

Download
onze Projecten
In Beeld