Afbeelding van Beheer & Onderhoud
Alles naar mens.

Beheer & Onderhoud

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten waarvoor Hegeman+ het beheer en onderhoud in opdracht heeft of onlangs heeft uitgevoerd.

Onderhoud EATON Electric Hengelo

Belbouw Twente doet al sinds de jaren ‘60 al het meerjarig onderhoud voor Eaton Hengelo.

Lees meer >

Groot Onderhoud Kunstwerken Regio Randstad Zuid

In opdracht van ProRail worden door Hegeman+ op diverse locaties binnen de Regio Randstad Zuid kunstwerken gerepareerd en schades hersteld. De kunstwerken bestaan uit duikers, viaducten, onderdoorgangen en bruggen die verspreid door de regio liggen.

Lees meer >

Groot onderhoud Zwembad De Driesprong Zoetermeer

In opdracht van de gemeente Zoetermeer is in een tijdsbestek van 9 weken in de zomermaanden al het tegelwerk van het binnenzwembad De Driesprong in Zoetermeer vervangen. De bestaande tegels op de vloer, wanden en perron van het bad zijn verwijderd en hier zijn nieuwe tegels aangebracht.

Lees meer >

ARTI Arnhem (verbouwing personeelsgedeelte)

Nadat eind 2011 de verbouwing bij het Arnhems Radio Therapeutisch Instituut (ARTI) was afgerond, kregen wij de opdracht om het personeelsgedeelte te verbouwen.

Lees meer >

Scholen gemeenschap Lelystad

De Scholen Gemeenschap Lelystad oftewel kortweg SGL is een middelbare school aan het Kofschip 1 te Lelystad. De SGL heeft 1.400 leerlingen en maakt gebruik van 60 klaslokalen en de nodige praktijklokalen.

Lees meer >

Huisvesting Reggestroom Nijverdal

Op het maatschappelijk initiatief Beursvloer Hellendoorn worden maatschappelijke instellingen gekoppeld aan het bedrijfsleven, met als doel overeenkomsten aan te gaan op basis van een gesloten portefeuille. Tijdens deze bijeenkomst is Hegeman Projectrealisatie in contact gekomen met Reggestroom.

Lees meer >

Renovatie Landstede Zwolle

Voor Landstede – een onderwijsinstelling met 75 locaties en ruim 15.000 studenten – zijn diverse schoolcomplexen verbouwd en uitgebreid. ROC Landstede is een onderwijsinstelling met een concentratie van scholen in een straal van zo’n 30 kilometer rond Zwolle.

Lees meer >

Bruggen Dronten

In opdracht van de gemeente Dronten is onderhoud gepleegd aan 13 verkeersbruggen als fietsbruggen.

Lees meer >

Lingebrug Gelderland

In opdracht van de provincie Gelderland is de Lingebrug gerenoveerd. Oorspronkelijk was het de bedoeling om alleen de toplaag van het asfalt te vervangen en de voegovergangen te renoveren. Echter, tijdens de werkzaamheden werd al snel betonschade in het dek geconstateerd.

Lees meer >

Vloeistofdichte verharding Ten Cate Protect Nijverdal

In opdracht van Ten Cate Protect BV zijn herstelwerkzaamheden uitgevoerd op diverse locaties waar bodembedreigende activiteiten plaatsvinden.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld