Afbeelding van Beton- en Industriebouw
Alles naar mens.

Beton- en Industriebouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sectoren betonbouw en industriebouw.

Herinrichting Kersenbaan Amersfoort

Eind oktober 2013 heeft Hegeman+, in combinatie met Roelofs Wegenbouw uit Den Ham, het project Kersenbaan in Amersfoort aangenomen in opdracht van Gemeente Amersfoort. Het werk is gegund op basis van EMVI.

Lees meer >

Afbouw Middentunnel Centraal Station Amsterdam

In Amsterdam loopt het tracé van de Noord/Zuidlijn exact onder de middentunnel van het Centraal Station door. Om de aanleg van de middentunnel mogelijk te maken is een overbruggingsconstructie gemaakt, zodat de bestaande fundering van de middentunnel verwijderd kon worden.

Lees meer >

Nieuwbouw Energie- en Olieopslaggebouw Andijk

Voor de aanvoer van stroom bouwde Hegeman+ het nieuwe PWN energiegebouw inclusief een opstellingsruimte voor dieseltanks. Qua uitstraling en materialisering sluit het bouwwerk bijna non- industrieel aan bij de overige bouwdelen.

Lees meer >

Toren 6 Beilen

FrieslandCampina bereidt zich voor op uitbreiding van haar afzetmarkten in babyvoeding. Dit betekent ook dat er meer productiecapaciteit nodig is. Het bedrijf heeft nieuwe drogerinstallaties nodig om melk te transformeren naar melkpoeder voor babyvoeding.

Lees meer >

ZwolleSpoort Tunnel, perron- en tunnelinstallaties

Onder de projectnaam ‘ZwolleSpoort’ verbouwt Hegeman+ in opdracht van ProRail het station van Zwolle: station en spoor worden geschikt gemaakt voor de toekomst. Een nieuwe bredere perrontunnel leidt reizigers comfortabel naar de vergrote perrons.

Lees meer >

Liften Station Mariahoeve Den Haag

In het kader van het “Plan Toegankelijkheid Station” kregen wij in november 2011 van ProRail de opdracht voor het ontwerpen en bouwen van 2 liften op Station Mariahoeve in Den Haag. De lift aan het Aegonplein neemt de plaats in van de voormalige ticket & service en is geheel inpandig.

Lees meer >

Fietsenstalling Deventer

Eind 2013 kregen wij van ProRail de opdracht voor het aanpassen en vergroten van de ondergrondse fietsenstalling op het stationsplein te Deventer. De opdracht houdt in dat de bestaande ondergrondse fietsenstalling, die Hegeman+ in de beginjaren van 2000 heeft gerealiseerd, vergroot moet worden.

Lees meer >

Renovatie VL-posten

In opdracht van ProRail renoveert Hegeman+ een aantal verkeersleidingposten. Vanuit deze posten wordt het treinverkeer begeleid en geregeld. De seinzalen en AM-ruimten worden gerenoveerd en relevante installaties worden vervangen. De grote uitdagingen zijn de strakke planning en de kwetsbare omgeving.

Lees meer >

Gymzaal Marco Pololaan 485 Utrecht

In 2014 werd de renovatie en verbouwing van de gymzaal aan de Marco Pololaan 485 door ons opgeleverd. De werkzaamheden omvatten sloopwerkzaamheden, het bouwrijp maken van het perceel, de bouwtechnische werkzaamheden en de E- en W- werkzaamheden van de gebruikelijke installaties. Dit is inclusief de aansluiting van de diverse nutsvoorzieningen (gas, water, elektra, riolering en verlichting).

Lees meer >

Fietstunnel Huns Leons

In de zomer van 2014 ontvingen we van de Provincie Friesland de opdracht voor de bouw van de fietstunnel bij Huns en Leons in de N359.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld