Afbeelding van Renovatie & Restauratie
Alles naar mens.

Renovatie & Restauratie

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sector Renovatie en Restauratie.

Renovatie en uitbreiding verpleeghuis Houttuinen Haarlem

In Haarlem-Zuid hebben we de renovatie en uitbreiding van woonzorglocatie De Houtuinen afgerond.

Lees meer >

Nieuwe toiletgroepen Nationale Opera en Nationaal Ballet

In bouwteam met Nationale Opera en Nationaal Ballet worden de bestaande toiletgroepen van het muziektheater geheel gerenoveerd.

Lees meer >

Bouwkundige werkzaamheden Stadhuis, Theater en Ambtswoning

Na een aanbestedingsprocedure, gebaseerd op Best Value Procurement heeft ABM-Belbouw de opdracht verworven voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden aan het Stadhuis, Muziektheater en Ambtswoning te Amsterdam

Lees meer >

Renovatie legeringsgebouwen Legerplaats Ermelo

Voor het Ministerie van Defensie renoveerden we diverse gebouwen in de zogeheten 500-serie. In verband met de verhuizing van een opleidingscentrum vanuit het zuiden van het land moesten deze gebouwen flink gerevitaliseerd worden.

Lees meer >

De Ploats Blokzijl

Via een onderhandse aanbesteding wisten we de nieuwbouw en renovatie van het dorpscentrum De Ploats in Blokzijl te verwerven. De opdrachtgever voor dit werk is de gemeente Steenwijkerland.

Lees meer >

Pius X College te Rijssen

In september 2012 kreeg Hegeman+ de opdracht voor het renoveren en uitbreiden van het Pius X College te Rijssen. Op deze locatie worden de eerste drie jaren van het Gymnasium en Havo verzorgt en het volledige VMBO-t traject.

Lees meer >

Kaprenovatie en interne verbouw woonhuis te Raalte

Renovatie, het na-isoleren van de bestaande kapconstructie en interne verbouw van woonhuis te Raalte

Lees meer >

Verbouw & Uitbreiding supermarkt AH te Hellendoorn

Eind 2013 zijn we gestart met de uitbreiding en ombouw van supermarkt C1000 Rob Loomans in Hellendoorn. Deze is in maart 2014 heropend als Albert Heijn supermarkt en is uitgebreid met circa 250 m².

Lees meer >

Renovatie woningen Zwolle door bouwbedrijf Heldoorn

Bouwbedrijf Heldoorn renoveert 26 woningen en 30 appartementen in Zwolle. Op de foto’s ziet u de gerenoveerde badkamer van de woningen.

Lees meer >

Prettig Wachten Station Almelo

Hegeman+ is in opdracht van ProRail gestart met de interne verbouwing van de stationshal van Station Almelo. Kern van de verbouwing van het station is het concept “prettig wachten”. Ondanks de strenge winter en werkbeperkingen zoals het vrijhouden van de looproutes voor de trein- en busreizigers, is het werk binnen de overeengekomen periode opgeleverd.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld