Afbeelding van Utiliteitsbouw
Alles naar mens.

Utiliteitsbouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman Bouw & Infra heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sector Utiliteitsbouw.

Nieuwbouw poppodium Leeuwarden

In opdracht van de gemeente Leeuwarden zijn we onlangs gestart met de nieuwbouw van Poppodium Harmoniekwartier te Leeuwarden. Het gaat hier om een engineering & construct-opdracht die wordt uitgewerkt en gerealiseerd conform de UAVgc.

Lees meer >

Renovatie en uitbreiding verpleeghuis Houttuinen Haarlem

In Haarlem-Zuid hebben we de renovatie en uitbreiding van woonzorglocatie De Houtuinen afgerond.

Lees meer >

Nieuwbouw Prinses Beatrixschool te Bodegraven

Na een selectieprocedure is het project nieuwbouw prinses Beatrixschool te Bodegraven op basis van de beste EMVI score verworven.

Lees meer >

Realisatie SmartGate te Schiphol

Smartgate, logistiek centrum voor cargo van 10.000m2, is opgeleverd aan de Rijksvastgoeddienst. Op dezelfde dag is het terrein en het gebouw ook overgegaan naar de gebruiker: de douane.

Lees meer >

Nieuwbouw Calvijn College te Amsterdam

In opdracht van de gemeente Amsterdam (Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling) bouwt Hegeman Oost B.V. momenteel het Calvijn College te Amsterdam – stadsdeel Nieuw-West aan de Pieter Calandlaan.

Lees meer >

Permanente huisvesting voor “De eerste stap” in Grave

Hodes heeft in opdracht van Kinderopvang De eerste stap en in samenwerking met KBMA uit Wijchen een permanent kinderdagverblijf gebouwd in Grave inclusief de infrastructuur. Het gebouw is volledig flexibel/demontabel gebouwd en gerealiseerd op basis van Design & Build.

Lees meer >

De Passie Wierden

Hodes heeft in opdracht van De Passie in Wierden een uitbreiding van de school gerealiseerd. De Passie in Wierden is een school voor VMBO-T, HAVO en VWO. De school is voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen.

Lees meer >

Prettig Wachten Station Almelo

Hegeman+ is in opdracht van ProRail gestart met de interne verbouwing van de stationshal van Station Almelo. Kern van de verbouwing van het station is het concept “prettig wachten”. Ondanks de strenge winter en werkbeperkingen zoals het vrijhouden van de looproutes voor de trein- en busreizigers, is het werk binnen de overeengekomen periode opgeleverd.

Lees meer >

Verzorgingscomplex Eugeria Almelo

Eind 2013 is overeenstemming bereikt over de vervangende nieuwbouw van 2 verzorgingstehuizen. Het betreft hier de verzorgingstehuizen St. Elisabeth in Delden en Eugeria in Almelo. Opdrachtgever is Twinta en gebruiker van deze verzorgingstehuizen is Zorggroep Carint Reggeland. Beide projecten zullen worden uitgevoerd in samenwerking met Trebbe te Enschede.

Lees meer >

Nieuwbouw HVA (Hockeyclub Assen)

In opdracht van de gemeente Assen realiseerden we een nieuw clubgebouw voor de Hockey Vereniging Assen.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld