Afbeelding van Tramremise GVB Amsterdam
Alles naar mens.

Beton- en Industriebouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sectoren betonbouw en industriebouw.

Tramremise GVB Amsterdam

In het hartje van Amsterdam ligt de werkplaats van de GVB voor het onderhoud aan de trams. Voor hun nieuw bestelde (langere) trams voldoet de huidige werkplaats niet meer, dus […]

Lees meer >

Radiotherapiegroep Apeldoorn

De opdracht behelst de bouw van twee stralingsruimtes en een aantal kantoren, waarbij wederom een beroep wordt gedaan op onze expertise in zowel de betonbouw als de utiliteitsbouw. In de […]

Lees meer >

Onderdoorgang Leijenseweg Bilthoven

De spoorwegovergang bij de Leijenseweg in Bilthoven heeft al jaren een onveilige reputatie: hier zijn in de afgelopen jaren diverse ongevallen gebeurd. Daarnaast verhindert de huidige situatie een vlotte doorstroming van het verkeer in de wijk De Leijen. In opdracht van gemeente De Bilt en van ProRail bouwt de Combinatie Hegeman–Mobilis daarom een onderdoorgang.

Lees meer >

Ecoduct Maanschoten over de A1

Halverwege februari 2016 hebben wij de officiële opdracht van ProRail gekregen voor het ontwerp en de realisatie van ecoduct Maanschoten over de A1 nabij Barneveld en onder de spoorlijn Barneveld – Apeldoorn.

Lees meer >

Traverse Dieren

Het project ‘Reconstructie N348 / N786 – Traverse Dieren’ heeft als meervoudige doelstelling om een integrale en duurzame oplossing op het gebied van doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid te realiseren. Tevens biedt het project kansen voor stedelijke en landschappelijke kwaliteitsverbetering.

Lees meer >

Liftinstallaties Mandelabrug Zoetermeer

Haverwege februari 2016 hebben we de officiële opdrachtbrief ontvangen van de gemeente Zoetermeer voor de realisatie van een 2-tal nieuwe stijgpunten bij de Mandelabrug in Zoetermeer inclusief 10 jaar onderhoud.

Lees meer >

RWZI Den Bosch

Bouwcombinatie Besix-Hegeman tekende in februari 2015 het D&C-contract voor de uitbreiding en reno­vatie van de RWZI Den Bosch. De opdrachtgever is het Waterschap Aa en Maas. We zijn gestart met een ontwerp-en vergunningenfase van 1 jaar. Met de realisatie zal in februari 2016 worden gestart. Het project moet worden opgeleverd in oktober 2018.

Lees meer >

ZwolleSpoort Tunnel, perron- en tunnelinstallaties

Onder de projectnaam ‘ZwolleSpoort’ verbouwt Hegeman+ in opdracht van ProRail het station van Zwolle: station en spoor worden geschikt gemaakt voor de toekomst. Een nieuwe bredere perrontunnel leidt reizigers comfortabel naar de vergrote perrons.

Lees meer >

Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam

Na een intensieve aanbestedingsprocedure van 11 maanden is de opdracht Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam gegund aan Hegeman+. Het betreft de renovatie van vijf ondergrondse en elf bovengrondse stations.

Lees meer >

Lift en trap Bodecentrum Zaandam

Vanaf eind november 2015 zijn we in bouwteam verband met de gemeente Zaanstad bezig een ontwerp op te stellen voor een nieuwe trap en lift op de Bodekade te Zaandam.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld