Afbeelding van Verbouw/renovatie Grafisch Lyceum Utrecht
Alles naar mens.

Renovatie & Restauratie

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sector Renovatie en Restauratie.

Verbouw/renovatie Grafisch Lyceum Utrecht

Het Grafisch Lyceum Utrecht is met ruim 2.000 leerlingen gehuisvest aan de Vondellaan 178 te Utrecht. Het bestuur heeft besloten de A-vleugel volledige te verbouwen / renoveren. De complete binneninrichting […]

Lees meer >

Millennium Tower Rotterdam

Het project omvat het deels inventariseren, uitvoeren van de renovatie en het herinrichten van de entreeruimte, lobby, mezzanine, back of te house, executive lounge, diverse kantoorruimten en algemene ruimten op de begane grond en 1e verdieping van de Millennium Tower te Rotterdam.

Lees meer >

Bouwkundige werkzaamheden Stadhuis, Theater en Ambtswoning

Na een aanbestedingsprocedure, gebaseerd op Best Value Procurement heeft ABM-Belbouw de opdracht verworven voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden aan het Stadhuis, Muziektheater en Ambtswoning te Amsterdam

Lees meer >

RWZI Den Bosch

Bouwcombinatie Besix-Hegeman tekende in februari 2015 het D&C-contract voor de uitbreiding en reno­vatie van de RWZI Den Bosch. De opdrachtgever is het Waterschap Aa en Maas. We zijn gestart met een ontwerp-en vergunningenfase van 1 jaar. Met de realisatie zal in februari 2016 worden gestart. Het project moet worden opgeleverd in oktober 2018.

Lees meer >

Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam

Na een intensieve aanbestedingsprocedure van 11 maanden is de opdracht Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam gegund aan Hegeman+. Het betreft de renovatie van vijf ondergrondse en elf bovengrondse stations.

Lees meer >

Brandwerende puien gebouw Wis-, Natuurkunde en Medische Faculteit

In opdracht van de Vrije Universiteit Amsterdam leveren, monteren en vervangen van de bestaande brandwerende puien in de gebouwen MF en WN.

Lees meer >

Renovatie en uitbreiding Bedrijfspand Scheerder Amersfoort

BV Aannemingsmaatschappij ABM verzorgt voor Drankengroothandel Scheerder BV de renovatie en de uitbreiding van het huidige pand aan de Textielweg in Amersfoort.

Lees meer >

Renovatie en labelverbetering 74 woningen Indische Buurt te Zwolle

In opdracht van Woningstichting SWZ uit Zwolle heeft Bouwbedrijf Heldoorn in 14 weken tijd 74 vooroorlogse woningen intensief gerenoveerd.

Lees meer >

Aanpassingen voorbouw/foyer en kantoren Nationale Opera en Ballet

Tijdens het zomerreces verzorgt ABM-Belbouw meerdere verbouwingen voor Nationale Opera en Ballet.

Lees meer >

Aanpassingen entree universiteitsbibliotheek Universiteit Utrecht

De hoofdingang van de Universiteitsbibliotheek van de Universiteit van Utrecht wordt aangepast en gerenoveerd.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld