Afbeelding van Verplaatsing school van Helmond naar Enschede
Alles naar mens.

Systeembouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de Systeembouw projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft.

Bezoek ook de website van Hodes Bouwsystemen

Verplaatsing school van Helmond naar Enschede

In opdracht van het ROC van Twente heeft Hodes een gebouw uit Helmond opnieuw geplaatst in Enschede en tevens uitgebreid.

Lees meer >

Hodes bouwt in 9 weken twee Clubgebouwen in Zoetermeer

In opdracht van de Gemeente Zoetermeer bouwt Hodes Uden een 2 tal clubgebouwen ter vervanging van de huidige. De clubgebouwen zijn bestemd voor Stichting Hondenschool Zoetermeer, voor Fiets Tourvereniging 77 en de IJsvereniging Zoetermeer.

Lees meer >

Kindcampus Zuidas Amsterdam

Begin augustus is het zover. In opdracht van de Gemeente Amsterdam, Gemeentelijk Vastgoed, start Hodes met de bouw van de 2e fase “Kindercampus Zuidas”’.

Lees meer >

Tijdelijke huisvesting AZC Ter Apel

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft in Ter Apel verschillende opvanglocaties naast elkaar: de centrale ontvangstlocatie (col), de procesopvanglocatie (pol), een regulier asielzoekerscentrum (azc) en de vrijheidsbeperkende locatie (vbl). De vraag van de COA was in een zo kort mogelijke tijd huisvesting te realiseren voor de steeds groter wordende toestroom van asielzoekers in deze en komende periode.

Lees meer >

Nieuwbouw Integraal Kind Centrum (IKC) Uithoorn

In opdracht van Stichting ICBO Uithoorn heeft Hodes Bouwsystemen de nieuwbouw van de school “Het Duet” in Uithoorn gerealiseerd.
Het betrof een aanvraag op basis van Design & Build. Dat wil zeggen dat Hodes Bouwsystemen verantwoordelijk was voor het ontwerp en de realisatie van de school.

Lees meer >

Uitbreiding ROC-ID College Zoetermeer naar tevredenheid opgeleverd

Na een bouwtijd van slechts 14 weken is de uitbreiding van ROC-ID College opgeleverd. Mede door de inzet van en de prettige samenwerking met het ROC-ID College is deze uitbreiding naar volle tevredenheid gerealiseerd.

Lees meer >

De Passie Wierden

Hodes heeft in opdracht van De Passie in Wierden een uitbreiding van de school gerealiseerd. De Passie in Wierden is een school voor VMBO-T, HAVO en VWO. De school is voor jongeren die goed onderwijs willen en die als positieve christenen hun plek in het leven willen innemen.

Lees meer >

Permanente huisvesting voor “De eerste stap” in Grave

Hodes heeft in opdracht van Kinderopvang De eerste stap en in samenwerking met KBMA uit Wijchen een permanent kinderdagverblijf gebouwd in Grave inclusief de infrastructuur. Het gebouw is volledig flexibel/demontabel gebouwd en gerealiseerd op basis van Design & Build.

Lees meer >

Hodes Bouwsystemen bouwt met Nimberg het Afvalbrengstation te Havelte

Hodes Bouwsystemen heeft in combinatie met zusteronderneming Nimberg Havelte een afvalbrengstation gerealiseerd in Havelte.

Lees meer >

Tijdelijke loge buschauffeurs in Apeldoorn

In het centrum van Apeldoorn heeft Hodes een nieuw onderkomen gerealiseerd voor de buschauffeurs van Syntus. De loge is ter vervanging van een bestaand gebouw dat niet meer voldeed aan de eisen en wensen van de chauffeurs en de Gemeente.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld