Afbeelding van Tramremise GVB Amsterdam
Alles naar mens.

Utiliteitsbouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sector Utiliteitsbouw.

Tramremise GVB Amsterdam

In het hartje van Amsterdam ligt de werkplaats van de GVB voor het onderhoud aan de trams. Voor hun nieuw bestelde (langere) trams voldoet de huidige werkplaats niet meer, dus […]

Lees meer >

Radiotherapiegroep Apeldoorn

De opdracht behelst de bouw van twee stralingsruimtes en een aantal kantoren, waarbij wederom een beroep wordt gedaan op onze expertise in zowel de betonbouw als de utiliteitsbouw. In de […]

Lees meer >

Station Assen

In 2016 is Hegeman gestart met de bouw van het nieuwe station en het nieuwe stationsplein. Het nieuwe station Assen heeft een stedelijke uitstraling en geeft het station allure. Opvallend […]

Lees meer >

Nieuwbouw Sportgebouw Zeeburgereiland te Amsterdam

12 juni 2017 zijn de handtekeningen gezet voor de opdracht “Nieuwbouw Sportgebouw Zeeburgereiland” te Amsterdam. Diverse sportverenigingen en de twee naastgelegen scholen zullen het sportgebouw gaan gebruiken. Het sportgebouw bestaat […]

Lees meer >

Nieuwbouw Film & Theater De Viking te Deventer

In opdracht van NV Maatschappelijk Vastgoed Deventer werkt Hegeman+ momenteel in bouwteam het definitieve ontwerp (DO) van Film & Theater De Viking te Deventer verder uit om tot passend technisch ontwerp (TO) te komen.

Lees meer >

Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam

Na een intensieve aanbestedingsprocedure van 11 maanden is de opdracht Stationsrenovatie Oostlijn Amsterdam gegund aan Hegeman+. Het betreft de renovatie van vijf ondergrondse en elf bovengrondse stations.

Lees meer >

Realisatie SmartGate te Schiphol

Smartgate, logistiek centrum voor cargo van 10.000m2, is opgeleverd aan de Rijksvastgoeddienst. Op dezelfde dag is het terrein en het gebouw ook overgegaan naar de gebruiker: de douane.

Lees meer >

Praktijkschool De Schakel Haarlem

In opdracht van stichting KOLOM.is Hegeman+ in augustus 2015 gestart met de nieuwbouw van Praktijkschool De Schakel in Haarlem. Stichting KOLOM heeft 5 praktijkscholen: 4 in Amsterdam en 1 in Haarlem.

Lees meer >

Renovatie en uitbreiding Bedrijfspand Scheerder Amersfoort

BV Aannemingsmaatschappij ABM verzorgt voor Drankengroothandel Scheerder BV de renovatie en de uitbreiding van het huidige pand aan de Textielweg in Amersfoort.

Lees meer >

Integraal Kindcentrum (IKC) Borgele Deventer

Het betreft het bouwen van een integraal kindcentrum aan het Groenewold te Deventer waarin 4 instellingen onder een dak (gaan) samenwerken.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld