Afbeelding van De Brede Gracht – Laak Vathorst, Amersfoort
Alles naar mens.

Woningbouw

Via onderstaande buttons vindt u informatie over de projecten die Hegeman+ heeft gerealiseerd en momenteel in ontwikkeling heeft in de sector Woningbouw.

De Brede Gracht – Laak Vathorst, Amersfoort

Wonen aan De Brede Gracht in Vathorst betekent rust en ruimte. ABM ontwikkelde en bouwde hier ruime en moderne eengezinswoningen aan het water.

Lees meer >

Uitbreiding woonhuis Dalfsen

De kleinbouw afdeling van Heldoorn heeft bij een twee-onder-één-kap woning in Dalfsen een flinke uitbreiding gerealiseerd.

Lees meer >

Nieuwbouw 11 rijwoningen Stinspoort in Zwolle

In de wijk Westenholte in Zwolle heeft Heldoorn 11 rijwoningen voor projectontwikkelaar Partiplan B.V. gerealiseerd.

Lees meer >

Tijdelijke huisvesting AZC Ter Apel

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft in Ter Apel verschillende opvanglocaties naast elkaar: de centrale ontvangstlocatie (col), de procesopvanglocatie (pol), een regulier asielzoekerscentrum (azc) en de vrijheidsbeperkende locatie (vbl). De vraag van de COA was in een zo kort mogelijke tijd huisvesting te realiseren voor de steeds groter wordende toestroom van asielzoekers in deze en komende periode.

Lees meer >

Vrijstaande woning Nijverdal

Via EVE Architecten uit Nijverdal kregen wij opdracht om een vrijstaande woning te bouwen in Nijverdal.

Lees meer >

Nieuwbouw Landhuis Ter Aar

Via EVE Architecten uit Nijverdal verkregen we de opdracht om een villa in Ter Aar te bouwen. Het landhuis, met een vloeroppervlakte op de begane grond van 340 m2, heeft een inhoud van circa 1900 m3.

Lees meer >

9 rijwoningen Entrepot Deux Dronten

In woonwijk De Gilden in Dronten bouwden we in een tijdsbestek van 6 maanden 9 rijwoningen voor ontwikkelaar Partiplan uit Zwolle.

Lees meer >

Oevervilla’s Meerstad Groningen

Aan de oever van het meer, op korte afstand van het water, met prachtig uitzicht realiseerden wij 9 volumineuze en karakteristieke herenhuizen aan.

Lees meer >

Kadewoningen Meerstad Groningen

Op een prominente plek in Meerstad worden 4 kadewoningen gerealiseerd.

Lees meer >

Nieuwbouw vrijstaande woning te Zwolle

Heldoorn heeft in Zwolle de nieuwbouw van deze vrijstaande woning gerealiseerd. De opdracht is na indiening en een bezuinigingsronde door Heldoorn verkregen.

Lees meer >

Download
onze Projecten
In Beeld