Uitbreiding DELOS Bouwgroep

De DELOS Bouwgroep, waarvan de kern wordt gevormd door Hegeman Bouw & Infra, heeft de bedrijven Aluvo en de Bouwgroep overgenomen.

Met de overname van Aluvo krijgt de DELOS Bouwgroep verdere toegang tot de woning- en de utiliteitsbouw en met de overname van de Bouwgroep wordt met name expertise in de duurzame houtskeletbouw en engineering versterkt.

Willem van der Linde over de uitbreiding van de DELOS Bouwgroep:
“Met de verbreding van de groep voorzie ik ook voor Hegeman Bouw & Infra een zeer interessante interactie, waardoor we nog beter in staat zijn om projecten geïntegreerd aan te pakken. Met de uitbreiding in houtbouw zien wij verdere continuering van onze duurzaamheidsambitie en voor Hegeman Services mooie kansen in de toekomst. Daarnaast herken ik bij alle bedrijven de no-nonsense cultuur die wij graag behouden”.

In onderstaand persbericht lees je meer over de uitbreiding van de DELOS Bouwgroep.

Persbericht DELOS Bouwgroep

Zwolle
DELOS bouwgroep
©2022 FotoPersBuro Frans Paalman Zwolle

v.l.n.r. Nico Buursema, Eric Schoonderbeek, Herman Bloemers, Willem van der Linde, Stefan van der Meulen, Adriaan Visser, Kees Takkebos, Bart Schröder

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2