Beheer & Onderhoud

Centraal aangestuurd vanuit Amersfoort richt een speciale Hegeman-tak zich op de kleinbouw, onderhoudscontracten en nazorg onder de noemer “Beheer & Onderhoud”. Vroeger stonden zij bekend als “Belbouw: u belt, wij bouwen”. Tegenwoordig werken deze vakmensen aan de “kleinere” werken en bieden zij onderhoud en nazorg aan de (reeds voltooide) grotere projecten.

Beheer & Onderhoud

Kleinbouw

Net als bij al onze projecten, staat ook bij de wat kleinere werken klantgerichtheid centraal. Wij ontzorgen de klant met vaste aanspreekpunten en houden “de winkel” desgevraagd open terwijl we de meest uitdagende werken realiseren.

Onderhoudscontracten

Vanuit onze hoogwaardige kennis van het project zijn wij als geen ander in staat het onderhoud te realiseren of te coördineren. Het ontzorgen van de klant zit in ons DNA en wij bieden graag een dienst in plaats van enkel een “bouwproduct”.

Nazorg

Tijdens de realisatie van onze projecten stellen wij de wens van de klant uiteraard centraal. Ook bouwen blijft echter mensenwerk. In de praktijk kunnen er na oplevering altijd onvoorziene zaken voorkomen. Wij bieden de nazorg waar u als klant recht op heeft.

“De prijzen die gewonnen worden zijn een beloning”.

Projectdirecteur Dienst Metro & Tram, Gemeente Amsterdam

“Ik zou Hegeman aanbevelen bij derden als een goede en betrouwbare bouwpartner”.

Hoofd Inkoop RTG Apeldoorn
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2