Bouw Prisma College Arnhem officieel van start!

Op woensdag 23 juni is de start van de bouw feestelijk ingeluid door leerlingen van de school in het bijzijn van alle betrokkenen. Na een ontvangstborrel en het moment van de eerste paal hebben Bob Roelofs (wethouder onderwijs) en Willem van der Linde (algemeen directeur bij Hegeman) enkele mooie woorden gesproken over het project.

Met deze eerste paal markeren we het symbolische begin van een mooie samenwerking en een uitdagend project! Samen met alle betrokken partijen zullen wij een nieuw en inspirerend gebouw realiseren, passend bij de beoogde onderwijsvisie, doelgroep en kernwaarden. Het project bestaat uit het bouwen van een schoolgebouw, twee gymzalen en het inrichten van de omgeving. Rondom een centrale hal dat het hart van de school vormt, komen leslokalen, praktijklokalen en overlegruimtes. Een sculpturale hellingbaan in de hal gaat de twee verdiepingen verbinden, met beneden leerlingen van Dagbesteding en boven leerlingen van Arbeid.

In opdracht van De Onderwijsspecialisten is de nieuwbouw een samenwerking van De Groot InstallatiegroepVan Rossum Raadgevende Ingenieurs BVZRi en Wiersema architecten.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2