BouwGarant voor zekerheid en garantie

Hegeman Bouw & Infra  Is lid van stichting BouwGarant. Dat biedt u als klant een aantal belangrijke zekerheden:

 

  • Juiste diploma’s en verzekeringen

Niet elk bouwbedrijf kan zich aansluiten bij BouwGarant. Dit kan alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als u in zee gaat met een BouwGarant-bouwbedrijf, weet u zeker dat u een ervaren vakmensen inschakelt die de zaken op orde heeft.

  • Aantoonbare ervaring

BouwGarant-bouwbedrijven hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Hierdoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen zij u goed adviseren. 

  • Duidelijke afspraken

Als BouwGarant-bouwbedrijf zetten wij samen met u alle afspraken duidelijk op papier. Van offerte tot en met de oplevering. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  •  Kwaliteitscontroles

Als BouwGarant-bouwbedrijf worden wij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

  • VerBOUWgarantie

U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het al dan niet afsluiten van deze garantie. Dit doet u via www.verbouwgarantie.nl 

  • Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Mochten er  onoverkomelijke problemen ontstaan tussen u en uw aannemer, dan kunt u altijd terecht bij deze onafhankelijke geschillencomissie.

Kantoor Nijverdal 

Ernst Machstraat 11
7442 DL Nijverdal

Kantoor Amersfoort

Chromiumweg 101
3812 NL Amersfoort

Kantoor Nieuwleusen

Evenboersweg 24 A
7711 GX Nieuwleusen

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2