Bouwupdate onderdoorgang Ouddiemerlaan

In Diemen bouwen we samen met onze combinant Mobilis TBI en vele onderaannemers hard door aan de onderdoorgang aan de Ouddiemerlaan, dus hoog tijd voor een bouwupdate!

Nadat afgelopen september het spoordek is ingereden zijn we gestart met het ontgraven van de bovenlaag in de bouwkuip. Vervolgens zijn de gordingen en stempels aangebracht, zodat de bouwkuip volledig uitgegraven kon worden. Voor de fundering van de tunnelbak zijn twee type palen gebruikt, prefab heipalen en VSP combipalen.

Op dit moment zijn we op verschillende plekken in de bouwkuip aan het werk. Aan de noordzijde zijn de werkvloeren gestort en zijn de vlechters bezig met het aanbrengen van de wapening voor de definitieve vloeren. Aan de zuidzijde wordt het laatste gedeelte uitgegraven, zodat we ook daar kunnen beginnen met het storten van de vloeren en uiteindelijk de wanden. Zo bouwen de onderdelen van de onderdoorgang zich langzaam op. De indrukwekkende plaatjes laten weer goed zien waar we de afgelopen periode mee bezig zijn geweest en daar zijn we best trots op!

Wij bouwen deze onderdoorgang in opdracht van ProRail en gemeente Diemen.

#infra #onderdoorgang #bouwen #grondwerk #fundering #beton

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2