Bouwupdate renovatie Atrium IJsselland Ziekenhuis

De verbouwing aan de centrale hal van het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel verloopt voorspoedig! Afgelopen periode zijn we voornamelijk bezig geweest met het zetten van de binnenwanden, schilderwerk en het aanbrengen van vloerbedekking. Op dit moment is de interieurbouwer bezig met de inrichting, zodat aanstaande vrijdag de back-office kan worden opgeleverd. Naar aanleiding van de interne verhuisbewegingen van medewerkers van het ziekenhuis naar hun nieuwe werkplek zullen wij de komende periode nog bezig zijn met de verbouwwerkzaamheden op diverse posities in de centrale hal.

Manager Realisatie Albert J. den Ouden vertelt over dit project: “De grootste uitdaging is het afstemmen van onze werkzaamheden op de bezoekersstromen en de dagelijkse bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Door slimme faseringen, goede coördinatie, afstemming met de facilitaire dienst en het continu aanpassen van bezoekersroutes blijft het ziekenhuis volop in bedrijf terwijl wij, voor iedereen veilig, onze werkzaamheden uitvoeren”.

Een mooi project dus, passend bij onze ambities met betrekking tot het verder meebouwen aan de zorg!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2