Een succesvolle 76-urige buitendienststelling in Diemen!

Nadat donderdagnacht het spoor is verwijderd ter plaatse van de oude overweg konden we bezig met de grondwerkzaamheden, waarna door Voorbij Funderingstechniek (TBI Infra) de damwanden en buispalen zijn aangebracht. De palen en damwanden dienen als definitieve ondersteuning en tijdelijke oplegging voor het dek van de onderdoorgang die tijdens de volgende trein vrije periode in september zal worden ingereden. Tevens is het oude bovenleidingsportaal vervangen door een nieuwe en is een spoorse duiker aangebracht.

Het spoorwerk, verplaatsen technische ruimte en kabelwerk is verricht door VolkerRail, grondwerk uitgevoerd door Bonneveld, bemaling door Koop Bronbemaling B.V. / Koop Wasserbau GmbH, maatvoering door Vermeer Maatvoering BV en kraanwerkzaamheden door .

Hoofduitvoerder Julian Pot kijkt terug op een zeer succesvol weekend: “We hebben de werkzaamheden volgens planning kunnen uitvoeren. We zijn trots op de fijne samenwerking met alle partijen en zijn weer een stapje dichterbij de realisatie van de onderdoorgang aan de Ouddiemerlaan”.

Samen met ProRail | gemeente Diemen | Mobilis TBI

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2