Vliegensvlug woonklaar

Ontdek hier de 4 flexwoningen van de Flight selectie

Hegeman , De Unie Architecten en Arcabo hebben in samenwerking met hun ketenpartners een woningbouwconcept ontwikkeld, waarbij ze op unieke wijze inspelen op het oplopend woningtekort. Wij bieden onderwijsinstellingen, gemeentes, corporaties, de zorgsector en de recreatiemarkt praktische circulaire totaalproducten namelijk flexibele, duurzame en betaalbare (maatwerk) flexwoningen.
Wij hebben onze ervaring gebundeld in ons samenwerkingsverband en leveren u een maatwerk  prefab circulaire huisvestingsoplossing. 

 

 

 Duurzaam              Flexibel                   Betaalbaar

Hegeman Bouwbedrijven presenteert

High End flexwoningen voor projectontwikkeling

Onze woningen zijn snel te realiseren voor tijdelijke bewoning met een hoogwaardige kwaliteit, standaardisatie, flexibiteit en  esthetische uitstraling. Je kunt kiezen uit onze standaard modellen. Daarnaast bieden wij maatwerk flexwoning oplossingen aan. 

Bekijk hieronder onze flexwoningen

Permanent of tijdelijk bouwbesluit

Onze huisvestingsproducten staan voor duurzame kwaliteit conform het permanent Bouwbesluit; we kunnen ze ook voor je uitvoeren volgens het tijdelijke Bouwbesluit. Met dit alles bieden we je voor elke situatie passende oplossingen. Voor locaties met én zonder woonbestemming. Voor permanente huisvesting en voor de middellange termijn. 

Maak kennis met onze productiemethode

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2