Hegeman Vlog #10 Bouw bewust, bouw veilig

Als we het bij Hegeman Bouw & Infra B.V. over veiligheid hebben zeggen we: ‘bouw bewust, bouw veilig!’ Maar wat betekent dit nu eigenlijk? We vroegen het aan onze KAM-Manager Jos Cousin en aan uitvoerder Dirk Van Ruitenbeek, door het Kernteam Veiligheid van Hegeman verkozen tot winnaar van het beste verbeteridee 2019.

Het kernteam veiligheid bestaat uit diverse medewerkers van Hegeman en heeft als kerntaak het bevorderen van Veiligheid binnen de organisatie, uitwerken van initiatieven en verbeterideeën en het beoordelen van het beste verbeteridee.

Om te laten zien dat we veiligheid serieus nemen is afgelopen jaar gekozen te gaan voor een Veiligheidsbewustzijn certificering. De Veiligheidsladder, of Safety Culture Ladder meet houding, gedrag en cultuur binnen alle lagen van de organisatie en is een mooie aanvulling op reeds bestaande systemen binnen Hegeman zoals ISO 9001, 14001, CO2 prestatieladder en VCA**

Wil jij weten hoe wij bewust en veilig bouwen? Je ziet het in de nieuwste Hegeman Vlog!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2