Hegeman zet verder in op duurzaamheid!

Daar is hij dan, onze nieuwe elektrische poolauto! Onder het motto “Driven by Sustainability” zetten we daarmee onze duurzaamheidsambitie verder kracht bij. Dat deze ambitie gedragen wordt door onze collega’s bleek wel uit het feit dat van de laatste 5 bestelde leaseauto’s er 3 elektrisch zijn. We gaan echter verder, aankomende week staat de “fiets-naar-je-werk-week op het programma en fietsen we net als vorig jaar zoveel mogelijk kilometers om deze vervolgens om te zetten in te planten bomen.

Ook in onze projecten is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Zo zijn we deze week gestart met de afbouw van het Holland Casino in Utrecht, dat een BREEAM Excellent label draagt. We laten ons echter ook inspireren op het gebied van circulariteit en woonden deze week dan ook met veel interesse een bijeenkomst van New Horizon Urban Mining B.V. bij op de circulaire betoncentrale van de Rutte Groep in Zaandam. We hopen de circulaire principes binnen onze civiele en utilitaire projecten samen met onze klanten de komende tijd dan ook verder voort te zetten!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2