Infra

In een klein en druk land als Nederland, waar dagelijks miljoenen mensen gebruik maken van weg en rail, zien wij het als de ultieme uitdaging reizigers tijdens de bouw van onze infraprojecten zo optimaal mogelijk te ontlasten. Wij excelleren daarbij op projecten met logistieke uitdagingen en complexe verkeersstromen. Vanuit een hoogwaardig plan van aanpak realiseren we samen met onze bouwpartners een in alle facetten kwalitatief hoogstaand project.

Infra

Stationsomgevingen

Stations hebben door de jaren heen steeds meer waarde gekregen en die waarde zal in de toekomst alleen maar toenemen. Stations zijn meer en meer een verlengstuk van onze werk- en woonomgeving en een bruisende plek waar mensen veel verblijven. In de toekomst zullen zij nog meer de functie krijgen als hub met meerdere dimensies in dienstverlening dan alleen het reizen. Daar houden wij nu al rekening mee in onze projecten. Wij werken daarbij op zo’n manier dat collega’s en reizigers zich veilig en op hun gemak voelen. Samen met onze betrouwbare installatiepartners zorgen wij er daarnaast voor dat bouwtechniek en installatietechniek perfect samenvloeien. Wij bouwen stations niet alleen slimmer dan ooit, onze stations zijn ook slimmer dan ooit!

Over en onder weg en rail

Met onze civiele werken hebben wij Nederland verbonden voor mens en dier. Reis van oost naar west of van noord naar zuid, dan kunnen deze werken u niet zijn ontgaan! Ook hierbij maken wij gebruik van onze expertise op het gebied van omliggende verkeersstromen en complexe logistieke uitdagingen, zodat weg- en railgebruikers zo min mogelijk overlast ervaren. Optimale planning en fasering zorgen ervoor dat eventuele buitendienststellingen tot een minimum beperkt worden. Met uitstekende communicatie vanuit vaste aanspreekpunten zorgen we ervoor dat alle stakeholders goed geïnformeerd zijn, ook in dit geval met onze betrouwbare bouwpartners.

“De prijzen die gewonnen worden zijn een beloning”.

Projectdirecteur Dienst Metro & Tram, Gemeente Amsterdam

“Ik zou Hegeman aanbevelen bij derden als een goede en betrouwbare bouwpartner”.

Hoofd Inkoop RTG Apeldoorn
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2