Stationsomgevingen

Stations hebben door de jaren heen steeds meer waarde gekregen, en die waarde zal in de toekomst alleen maar toenemen. Stations zijn meer en meer een verlengstuk van onze werk- en woonomgeving en een bruisende plek waar mensen veel verblijven. In de toekomst zullen zij nog meer de functie krijgen als hub met meerdere dimensies in dienstverlening dan alleen het reizen.

Het (ver)bouwen van het station van de toekomst zien wij als het ultieme voorbeeld van projecten waarbij alle competenties van Hegeman bijeenkomen. De bouw van stations vereist zowel onze civiele als bouwkundige disciplines, maar bovenal onze expertise op het gebied van logistieke uitdagingen en complexe verkeersstromen. Dit alles terwijl bouwers en reizigers zich veilig en op hun gemak voelen. Samen met onze betrouwbare installatiepartners zorgen wij er daarnaast voor dat bouwtechniek en installatietechniek perfect samenvloeien. Wij bouwen stations niet alleen slimmer dan ooit, onze stations zijn ook slimmer dan ooit!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2