Inspiratiedag 2022

Wat was het weer een mooi event. Donderdag 23 juni hebben wij onze inspiratiedag georganiseerd bij het Nationaal Militair Museum te Soest. ๐ƒ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ๐ก๐ž๐ข๐ was het thema van deze dag. Een veel besproken en belangrijk onderwerp dat wij uiteraard niet aan ons voorbij konden laten gaan.
De dag is buiten van start gegaan met een hapje en een drankje “under the wings”. Vervolgens zijn we met de gehele groep naar onze projectlocatie gefietst waar het nieuwe brigadegebouw van de Koninklijke Marechausse wordt gerealiseerd. Met een heerlijk schepijsje zijn wij met zijn allen ontvangen door het projectteam, met temperaturen boven de 30 graden werd dit zeer gewaardeerd voorafgaand aan de rondleiding op de bouwplaats. Dank hiervoor!
Het vervolg programma van de dag heeft plaats gevonden bij het museum, binnen in het F16-theater. En wat een mooie locatie voor de paneldiscussie. Voorgezeten door Marjet Rutten met panelleden Tim VermeendKatja NelissenMichel Baars MRICS en Adriaan Visser. Een mooie discussie omtrent duurzaamheid in de bouw heeft hier plaatsgevonden. Wat zelfs wat uitliep in tijd omdat een ieder zo meegenomen werd in de materie. Dank Marjet Rutten en panelleden voor jullie bijdragen hierin. En dank allen die aanwezig waren voor jullie actieve deelname aan de dag. Het was weer fantastisch!
#duurzaamheid #inspiratiedag #bouwen #event

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeeldingGeen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies โ€˜Instellingen wijzigenโ€™ voor meer informatie.
Annuleren2