IPS – Team Het Schoolvoorbeeld

Het Schoolvoorbeeld, onze samenwerking als consortia voor IPS Amsterdam

Wij werken op dit moment samen  als consortia met werkpartners Rudy Uytenhaak + Partners Architecten, Alba Concepts, Pieters Bouwtechniek, De Groot installatietechniek en DGMR Bouw als het team Het Schoolvoorbeeld. Vanuit het “Voorbeeldig circulair grid” werken wij als consortium aan de opgave voor hoogwaardige, duurzame en flexibele schoolgebouwen. kwalitatief hoogwaardige, duurzame en flexibele scholenbouw tegen een goede prijs. wij laten zien dat het kan door op innovatieve wijze te werken vanuit ons regeneratieve ecosysteem.

We zijn bezig met het  Innovatiepartnerschap Scholen (IPS), een raamovereenkomst met een looptijd van 10 jaar voor de realisatie van 9 tot 30 scholen met maximaal 3 partijen voor de Gemeente Amsterdam.  De partijen binnen Het Schoolvoorbeeld kunnen niet wachten om het innovatieve concept en plan van aanpak in de praktijk te brengen, daarmee invulling gevend aan de eigen ambities en die van de Gemeente Amsterdam. Tegelijkertijd liggen de ambities verder, namelijk om vanuit een krachtig ecosysteem binnen utilitair bouwend Nederland de vertaalslag te maken van circulaire ambities naar een circulaire economie!

Bent u nieuwsgierig naar ons model, neem dan een kijkje op onze aparte website van Het Schoolvoorbeeld via deze link.

Hieronder vindt u de visualisatie van Het Schoolvoorbeeld.

Team Het Schoolvoorbeeld

Ons team

Ons team is zorgvuldig samengesteld en draagt bij aan een regeneratief ecosysteem.
Dankzij de expertise en intrinsieke motivatie stopt men niet bij de eerste tegenslag maar zoeken we samen integraal naar de beste oplossing die nu, maar ook in de toekomst de meeste kwaliteit en waarde behouden.

 

Ons samenwerkingsverband

Het Schoolvoorbe

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2