Ondertekenmoment realisatiecontract van de spoorondergang Zuidtangent

Vandaag heeft het ondertekenmoment plaatsgevonden voor de realisatiecontract van de bouw voor een prachtige spooronderdoorgang Zuidtangent in Heerhugowaard (gemeente DIjk en Waard) voor onze opdrachtgever @ProRail.

Onze technisch directeur Rene van Deuveren ondertekende vandaag samen met @Harro Homan, regiodirecteur ProRail  Randstad Noord en @Nils Langedlijk, wethouder Gemeente Dijk en Waard het realisatiecontract. 

De nieuwe te bouwen spooronderdoorgang Zuidtangent heft een barrière op in Dijk en Waard en maakt het wandel-, fiets-, auto- en treinverkeer veiliger.
De stationsomgeving van Dijk en Waard staat aan het begin van een transformatie naar een nieuwe woonwijk en ov knooppunt. De spooronderdoorgang is een onmisbare schakel in deze ontwikkeling. Hiermee werken we samen aan betere doorstroming voor alle (duurzame) mobiliteiten en een aantrekkelijke omgeving voor iedereen. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten om op de hoogte te blijven.

#Hegemanbedrijven
#drivenbychallenge
#samenwerking

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2