Ontwikkeling operatiekamers – OK Slim gelanceerd!

PERSBERICHT — De Groot Installatiegroep en Hegeman Bouw & Infra slaan handen ineen voor de ontwikkeling van operatiekamers.

De Groot Installatiegroep en Hegeman bundelen hun krachten in samenwerking met OK Slim. Met OK Slim wordt het bouwen van operatiekamers voor iedere opdrachtgever beheersbaar, overzichtelijk en transparant.

Voor beide no-nonsense bedrijven is dit een logische en strategische keuze. Jarenlang hebben De Groot Installatiegroep en Hegeman succesvol samengewerkt in de realisatie van OK-complexen. Als betrokken en gepassioneerde bouw- en installatievakspecialisten gaan beiden graag complexe vraagstukken aan, OK-projecten bieden dit bij uitstek.

Maak kennis met de nuchtere werkwijze, beproefde aanpak en transparante kostenbegroting. Bekijk de website van OK Slim voor aanvullende informatie over de aanpak, projecten en klantervaringen en volg OK Slim op LinkedIn voor de nieuwste updates!

Klik hier voor meer informatie over OK Slim!

#operatiekamers #degrootinstallatiegroep #hegeman

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2