Jong Hegeman

Jong Hegeman is hét innovatieplatform van Hegeman. De jeugd heeft de toekomst. Jongeren hebben veel goede ideeën, maar vinden het vaak lastig deze kwijt te kunnen. Daarbij bieden jongeren kennis, bovenal ook op het gebied van vernieuwing/innovatie. Dit biedt veel perspectieven om de organisatie en elkaar op een hoger plan te brengen! Maar ook het samen plezier hebben en elkaar beter leren kennen is een belangrijk doel van Jong Hegeman. Van leerling-timmerman tot projectmanager, alle geledingen zijn vertegenwoordigd voor collega’s onder de 30!

Ontwikkelmogelijkheden

De ontwikkeling van het team en het individu vinden we erg belangrijk. Binnen Hegeman zijn er dan ook veel (doorgroei)mogelijkheden, zeker ook voor jongeren. Dit hebben we vormgegeven in een Young Development Programma dat er als volgt uitziet: Young Development Programma

Hechte groep

Jong Hegeman is een hechte groep die heel betrokken is bij elkaar en natuurlijk ook op vrijdagmiddag het voortouw neemt om een biertje met elkaar en oudere collega’s te drinken. Zo bouwen we een sterke band op met zijn allen en met het bedrijf. Er worden ook regelmatig uitjes en interne trainingen georganiseerd. Door samen het vakgebied te ervaren, inspireren we elkaar en dagen we elkaar uit om de toekomst vorm te geven.

Lees meer over werken bij Hegeman>>

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2