Werken bij Hegeman

Onze orderportefeuille loopt voller en voller! Hegeman is een compacte organisatie met de mooiste complexe projecten. Wij bouwen waar anderen de uitdaging uit de weg gaan. Hoe we deze projecten realiseren? Dat doen we met een team van de beste mensen! En daar hebben we jou bij nodig! Geïnteresseerd? Kijk dan snel of één van de onderstaande vacatures bij jou past! Eentje gevonden? Stuur een e-mail naar vacatures@hegeman.com.

 

Juiste persoon op de juiste plek

Dat is het motto van de HR-afdeling van Hegeman. Dit klinkt makkelijker dan dat het is. Zoals geen mens hetzelfde is bij Hegeman, is ook geen project hetzelfde. Dat vraagt om een duidelijk beeld van ieders kennis en expertise, maar ook van groeipotentie en ontwikkelingen die onze mensen doormaken. We houden de kwaliteit hoog door te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en door de projectteams in te richten op capaciteiten en competenties. Samen bedienen wij onze klant, inspelend op de competenties en disciplines die gevraagd worden.

Begeleiding van een coach

Ben je nieuw binnen Hegeman, dan is er een coach die je de eerste tijd begeleidt.  De coach helpt je waar mogelijk/nodig en houdt op laagdrempelige wijze het contact tijdens de eerste maanden. De coach werkt daarnaast samen met de HR-afdeling proactief aan je ontwikkeling: waar wil je naartoe groeien? Zijn er nog cursussen die je wilt of moet volgen? Zo helpen we nieuwe collega’s om snel hun plekje te vinden binnen het bedrijf en sneller te groeien en boeien binnen Hegeman.

Young Development Programma en Jong Hegeman

Jong talent bieden we ‘training on the job’ via ons Young Development Programma. Dat is altijd maatwerk, omdat iedereen anders is. Ook de behoefte van onze organisatie speelt een rol bij de invulling van een dergelijk programma voor jou. Over het algemeen loop je mee op alle afdelingen, zodat je een goed beeld krijgt van ons bedrijf en de verschillende werkzaamheden. Kom je bij ons werken of stagelopen? En ben je onder de 30? Dan  betrekken we je graag bij Jong Hegeman. Binnen Jong Hegeman worden verschillende projecten opgepakt om continu de organisatie te kunnen verbeteren. Op deze manier leer je als jonge held de organisatie snel kennen en pakken we samen de uitdagingen op waar jij tegen aanloopt. Daarmee is Jong Hegeman hét innovatieplatform van Hegeman.

Oog voor diversiteit

Wij vinden dat ons personeelsbestand in balans moet zijn en streven ernaar dat dit zoveel mogelijk een afspiegeling is van de maatschappij. In ons aannamebeleid zie je dit terug, zo zijn wij afgelopen jaren met meerdere statushouders een leer-werktraject aangegaan, waarbij ze onder begeleiding van erkende leermeesters de kans krijgen zich te ontwikkelen tot vakmensen. Wij werken niet alleen voor deze doelgroep, maar over het algemeen nauw samen met onderwijsinstellingen van praktijkonderwijs tot wetenschappelijk onderwijs. De balans vind je echter niet alleen door je als bedrijf te richten op jongeren en ook dat vind je terug in ons aannamebeleid. Een goede mix van jeugdigheid en senioriteit is een belangrijke basis.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2