Felspartners onderdeel geworden van de ALUVO Bedrijven

Recent is het in Olst (Overijssel) gevestigde bedrijf Felspartners met terugwerkende kracht overgenomen door de ALUVO Bedrijven.  

De activiteiten van Felspartners worden vanuit de vestiging van ALUVO in Nieuwleusen/Zwolle ongewijzigd voortgezet, en blijven aangestuurd door Bert ten Kleij (Bedrijfsdirecteur) en zijn team.

Felspartners is al decennia dé specialist voor de levering van professionele (aluminium) felsdaken en -gevels, eventueel met volledig geïntegreerde zonnepanelen.  Voor deze felsdaken en -gevels werkt Felspartners exclusief samen met het in Koblenz gevestigde KALZIP® (zie www.kalzip.de).

Felspartners zal haar activiteiten voortzetten onder de naam ALUVO Felspartners. Het gamma aan producten dat ALUVO Felspartners biedt (van ontwerp, montage tot onderhoud), sluit uitstekend aan bij dat van de overige ALUVO-bedrijven:

  • ALUVO Geveltechniek voor aluminium gevels, ramen en deuren, met productie en services vanuit de locaties Apeldoorn en Nieuwleusen/Zwolle;
  • ALUVO Houtbouw, voor houtskeletbouw daken en gevels met productielocaties in Nieuwleusen/Zwolle en Lódz/Polen.

Gezamenlijk kunnen de ALUVO-producten dan ook als compleet geïntegreerde (hout/aluminium) gevelelementen worden aangeboden, als ook de bouwstenen geven voor complete woningen en utiliteitsbouw.

Over de ALUVO Bedrijven

Adriaan Visser, directeur (grootaandeelhouder) van de DELOS Groep, waartoe de ALUVO Bedrijven behoren, is zeer content met de overname van Felspartners:

“Met deze stap geven we vervolg aan de gekozen route om meer dan ooit duurzame bouwmaterialen voor onze klanten te kunnen produceren; materialen die de basis gaan vormen voor het circulair bouwen. Felspartners is dan ook een goede aanvulling voor de ALUVO Bedrijven en ik ben ervan overtuigd dat door de integrale aanpak binnen de groep in samenwerking met onze klanten en leveranciers, onze producten meer dan ooit aan de toekomstige uitdagingen van de bouw gaan voldoen”. 

meer info is te vinden via www.aluvo.nl.

over

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2