Project update: Spinoza20first

Eén van onze speerpunten is “???????????? ??? ???? ?? ????????”. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de toekomst van ons bedrijf en de bouwsector. Zo hebben wij op dit moment acht leergierige stagiaires bij ons in dienst op verschillende afdelingen en projecten. Op het project ?????????????? doet kyra walstijn (tweedejaars studente Built Environment) ervaring op in zowel de werkvoorbereiding als uitvoering. Na 20 weken stage heeft ze al van alles gezien en deelt ze dan ook graag een project update met ons:

Voor de Gemeente Amsterdam bouwen wij een nieuwe school met sporthal en jongerencentrum. De fundering is bijna klaar en het gebouw gaat daarom langzamerhand de lucht in. Op dit moment zijn wij bij één gedeelte begonnen met de staalconstructie en ligt de kanaalplaatvloer van de begane grond. Bij het andere gedeelte van het gebouw zijn wij nog bezig met de afronding van de fundering. Nu de basis gelegd is zal het niet lang meer duren voordat een mooi bouwwerk verschijnt. De komende tijd is bij Spinoza20First nog genoeg te doen. Hopelijk kan ik nog aanschouwen hoe de kalkzandstenen muren worden gelijmd, iets waar ik tijdens mijn stageperiode veel voor heb uitgewerkt.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2