Appartementencomplex Dahliastraat Nijverdal

De begane grond heeft 11 appartementen en een berging voor alle 39 appartementen, terwijl de eerste en tweede verdieping elk nog eens 14 appartementen tellen. Op de bovenste verdieping realiseerden we appartementen voor begeleid wonen van mensen met een verstandelijke beperking. Op de eerste verdieping en de begane grond van het appartementencomplex bevinden zich seniorenappartementen waarbij men zorg naar behoefte kan inschakelen. Op de begane grond realiseerden we tevens de bergingen. Ook de installaties maakten deel uit van de opdracht.

Appartementencomplex

De diverse verdiepingen zijn te bereiken via 3 trappenhuizen en 1 lift. De galerijkant aan de achterzijde van het gebouw heeft een buitengevel, zodat de appartementen droog en warm zijn te bereiken.

Life Cycle Costs

Met het oog op een lange levensduur en gunstige Life Cycle Costs is voor de verdere materialisatie van dit appartementencomplex onder meer gekozen voor kunststof en aluminium kozijnen en een esthetische gevelafwerking van zink. Krap een jaar na de start is het complex medio 2014 opgeleverd en worden de appartementen inmiddels naar volle tevredenheid bewoond.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2