Bouwkundige werkzaamheden Stadhuis, Theater en Ambtswoning gemeente Amsterdam

Na een aanbestedingsprocedure, gebaseerd op Best Value Procurement, heeft Hegeman de opdracht verworven voor het uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden aan het Stadhuis, Muziektheater en Ambtswoning te Amsterdam. De gemeente Amsterdam is een dynamische organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Dit vraagt om regelmatige aanpassingen aan de gebouwen en de werkomgeving. Onze werkzaamheden variëren van uitvoeren van verschillende soorten bouwkundige werkzaamheden, van incidentele werkzaamheden, onderhoud tot kleine projecten. De standaard werkzaamheden worden uitgevoerd tegen vooraf in een prijzenboek opgenomen tarieven. Ook de opvolging bij calamiteiten valt onder het contract.

Het Stadhuis en Muziektheater van Amsterdam zijn zogenoemde ‘state of the art’ panden met respectievelijk 47.000 m2 en 42.000 m2 bruto vloer oppervlak. In het complex zijn kantoor- en vergaderfaciliteiten, technische ruimtes, garages, magazijnen aanwezig en wordt naast de “bewoners” gebruikt door de burgers van Amsterdam en bezoekers van het Muziektheater. Naast deze twee panden valt ook de ambtswoning onder deze Service Level Agreement. Dit gebouw, gelegen aan de Herengracht, dateert uit 1673 en kan dus met zekerheid een historisch pand genoemd worden. Het pand heeft naast de woon- en werkruimte van de burgemeester, een belangrijke representatieve functie bij officiële gelegenheden. De gevraagde dienstverlening en werkzaamheden vragen in deze omgeving facilitair gevoel en tact. Tevens betreft het pand een monument. (Onderhouds)werkzaamheden aan deze panden vragen dan ook om expertise op het gebied van omgevingsmanagement en monumentaal vastgoed.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2