Brede school Noord Didam

Bij dit project is ook de bouw van sporthal conform NOC*NSF eisen inbegrepen. De eerste fase van de school en de sporthal is in het voorjaar van 2013 opgeleverd. Na de nodige verhuizingen en de daarop volgende sloopwerkzaamheden zijn we in mei 2013 gestart met de uitvoering van de tweede fase. Deze is in het voorjaar van 2014 naar volle tevredenheid van de gemeente opgeleverd. Inmiddels zijn naast de ingebruikname van fase 1 – de nieuwe sporthal en basisschool Albert Schweitzer – ook basisschool De Ontdekking, kinder-/buitenschoolse opvang Puck & Co en tafeltennisvereniging (TTV) Relax verhuisd naar de nieuwbouw. Het gehele complex is op 25 september 2014 feestelijk geopend door afgevaardigden van alle vijf gebruikers. De huidige locaties van De Ontdekking en Puck & Co zijn gesloopt, waarna we deze terreinen bouwrijp hebben achtergelaten voor toekomstige woningbouw. Het project is eind 2014 volledig opgeleverd.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2