C02 Prestatieladder niveau 5

Hegeman Bouw & Infra B.V. is deelnemer van de CO2 prestatieladder met niveau 5.

De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De Ladder wordt als CO2-managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt. Organisaties die zich laten certificeren volgens de Ladder, zullen dit ervaren als een investering die zich direct terugverdient in termen van lagere energiekosten, materiaalbesparing en innovatiewinst. De CO2-Prestatieladder is oorspronkelijk in 2009 ontwikkeld door ProRail en sinds 2011 in eigendom en beheer van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen.

Wij zijn een landelijk opererende bouwgroep, die projecten realiseert in de ruimste zin van het woord. Binnen Hegeman worden projecten ontwikkeld en gebouwd in de burgerlijke bouw, utiliteitsbouw en infrabouw zoals kantoren, NS- en metrostations, hotels, theaters, winkels, parkeergarages en kunstwerken in beton in diverse segmenten van de markt. Hegeman kan flexibel inspelen op de wensen van de klant. Architectuur, gebruiksgemak, duurzaamheid en techniek worden naar wens ingevuld. Door het brede scala aan gerealiseerde projecten en de veelzijdigheid van gebruikers van onze bouwobjecten weten wij haarscherp de programma’s van eisen om te zetten in efficiënte plannen. Tijdens het (bouw)proces kunnen maatregelen worden genomen voor het niet verstoren van bedrijfsprocessen en/of verkeersstromen.

Bekijk deze link voor meer informatie.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2