Duurzaam ontvangstgebouw; Kasteeltuin Lisse

Het gebouw is deels aangepast en opgefrist. Het gebouw bestaat uit 2 verdiepingen en is aangepast aan de huidige eisen. Aan de buitenkant is het gebouw aangepast zodat het prima past in de groene omgeving; de knalrode gevels zijn grijs geschilderd. Regelmatig verplaatst Hodes bestaande gebouwen, uit eigen productie maar ook van andere fabrikanten. Hodes is een enorme voorstander van duurzaam gebruik en hergebruik van bestaande gebouwen.

Wat is kasteel Keukenhof?

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. Meer dan tweehonderd hectare bos, weilanden een park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.

Dankzij het nieuwe gebouw, wat gaat fungeren als “poort-gebouw” (ontvangstgebouw) kunnen bezoekers hier de nodige informatie verkrijgen. Het gebouw is in gereed en de invulling van de buitenruimte is in volle gang. Naar alle verwachting zal alles eind augustus gereed zijn.

Klik hier als u benieuwd bent hoe het gebouw dienst deed in Hengelo.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2