Onze Ecoducten

Hegeman en ecoducten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tussen 2007 en 2013 starten wij met het grootste ecoductenproject ooit. In opdracht van Rijkswaterstaat, ProRail en Provincie Gelderland realiseerden wij samen met bouwpartner Mobilis maar liefst negen ecoducten in één verbluffende effectieve werkstroom. Samen hebben we het natuurherstel in Nederland een forse impuls gegeven en boden wij dieren een vrije doortocht naar nieuwe leefomgevingen, en daarmee naar nieuwe overlevingskansen. Het bouwsucces zat hem met name in de samenwerking. Eensgezind werkten we toe naar hetzelfde groene ideaal. Niet alleen met het projectteam, maar ook met natuurbeheerders, gemeenten, actiegroepen, omwonenden rond de ecoducten en alle andere belanghebbenden. Felle tegenstanders zagen we veranderen in warme voorstanders door ze zo vroeg mogelijk bij het project te betrekken en begrip te creëren.

Het project omvatte de aanleg van de volgende ecoducten:

  1. Hulshorst, A28 (58,1)
  2. Petrea, A50 (231,5)
  3. Hoog Buurlo A1 (75,5)
  4. P. Thijsse A12 (118,3)
  5. Middachten A348 (8,1)
  6. Nijverdal N35 (31,0)
  7. Oud Reemst N310 (55,6)
  8. Huis ter Heide A28 (9,2)
  9. Zwaluweberg A27 (91,5)

 

Hier bleef het voor ons echter niet bij. Ook de afgelopen jaren realiseerden wij nog diverse ecoducten. Wat te denken van de ecoducten te Kootwijkerzand, Rijssen en Dwingelderveld. Ecoducten en Hegeman zullen altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden blijven!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2