Groenhorst College Barneveld

Algehele renovatie en nieuwbouw

De opdracht omvatte een algehele renovatie en verbouwing van bestaande gebouwen en de realisatie van nieuwe/vervangende praktijkvoorzieningen op het collegeterrein. De bouwactiviteiten werden opgesplitst in 3 fases. Tijdens de werkzaamheden bleef de school operationeel. Dit hield in dat wij de nodige veiligheidsvoorzieningen dienden te treffen en dat wij hinder van de bouwactiviteiten tot het minimum moesten beperken.

Fase 1

De eerste fase bestond in hoofdlijnen uit de volgende bouwdelen: uitbreiding van de lerarenkantine, nieuwbouw van de techniekhal, renovatie van de school (1) en nieuwbouw van een vogelvolière.

Fase 2

In de tweede fase kwamen de volgende bouwdelen aan de orde: renovatie van de school (2), nieuwbouw van de hoendervolières, watervogelverblijven en knaagdierenverblijven en het verplaatsen van de hoofdingang.

Fase 3

De derde en laatste fase bestond hoofdzakelijk uit infrawerkzaamheden rondom de gebouwen. Hierbij is gestart met de pleinen en toegangsweg naar de school. Daarna volgde de uitvoering van de uitgangsweg van het schoolterrein.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2