Gymzaal Marco Pololaan 485 Utrecht

Werkzaamheden

De huidige gevelbeplating wordt verwijderd en de gevels worden voorzien van nieuwe FSC houten kozijnen met HR++ glas. De gemetselde buitenwand krijgt een stuclaag met verticale tegelstroken. De spouw van het bestaande metselwerk en de begane grondvloer worden nageïsoleerd. In het hogere deel wordt de gymzaal voorzien van verticale voorbegroeide panelen met een irrigatiesysteem. De bestrating rondom de gymzaal wordt herstraat en als finishing touch wordt een nieuw hekwerk geplaatst.

Een duurzaam Energydak

Het platte dak wordt uitgevoerd als zogenaamd Energydak met kunststof lamellen voor de voorverwarming van warm tapwater. In combinatie met een warmtewisselaar vormen de lamellen een duurzaam warmwatersysteem. De gymzaal is aan te sluiten op stadsverwarming en wordt voorzien van vloerverwarming en een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Meer weten? Neem contact op!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2