Herstellen brandveiligheid Dodoensserre Amersfoort

De meeste bewoners van deze woonlocatie hebben niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Woonlocatie Dodoensserre bestaat uit 24 aangepaste appartementen. Iedere cliënt heeft de beschikking over een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, kitchenette en een eigen toilet- en doucheruimte. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 55 m2. In de Dodoensserre bevinden zich ook de kantoren van het personeel, een grote keuken, een gemeenschappelijke huiskamer en een logeer appartement. Je kunt er bovendien het hele jaar door in de tuin zitten: de binnentuin is overkapt. Alle woningen komen uit op deze binnentuin.

De toegangskozijnen van de woningen zijn aangepakt, voorzien van brandwerende panelen en brandwerend glas. De met latten bekleedde gevelbetimmeringen zijn voorzien van een brandwerende coating. Van de gehele liftschacht is de bekleding verwijderd en voorzien van brandwerende bekleding.

De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl de dagelijkse zorg voor de cliënten gewoon doorgang kon vinden.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2