Onderdoorgangen in Maarsbergen 2023 – 2026

Wij gaan weer samenwerken met opdrachtgever ProRail aan een mooie civiele uitdaging in midden Nederland, namelijk de realisatie van twee spooronderdoorgangen in Maarsbergen!

In Maarsbergen zullen twee onderdoorgangen gerealiseerd worden die het verkeer veilig onder het spoor door leiden. Eén spooronderdoorgang is bestemd voor doorgaand autoverkeer en één voor fietsers en voetgangers. De spooronderdoorgangen zorgen straks voor een betere doorstroming van het verkeer, dat nu vaak al op de snelweg voor een gesloten overweg staat te wachten.
Daarnaast zorgen ze voor een veiligere verkeerssituatie en een autoluw dorpshart in Maasbergen.

ProRail zorgt in samenwerking met bouwbedrijf Hegeman Bouw en Infra voor de realisatie van twee spooronderdoorgangen in Maarsbergen: één voor autoverkeer en één voor fietsers en voetgangers. Het project is dinsdag 11 april 2023 aan Hegeman gegund.

Naar verwachting worden beide onderdoorgangen in 2026 in gebruik genomen. Uiteindelijk zorgt de nieuwe situatie voor een veiligere verkeerssituatie, een betere doorstroming en een verbeterde leefbaarheid in Maarsbergen.

Een mooie gave en dynamische opdracht waar wij met ons Hegeman Bouw en Infra team veel kennis en ervaring mee hebben!

Lees verder in dit artikel van Prorail.

#hegemanbouweninfra
#onderdoorgang
#ProRail
#drivenbychallenge

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2