Meerjarig onderhoud Parkeergarage Rokin

Bij de parkeergarage Rokin in het hartje van Amsterdam zijn wij reeds enige tijd bekend. Na het afbouwen van deze ondergrondse parkeergarage verzorgen wij tot en met 2023 het onderhoud. Dit meerjarig onderhoudscontract omvat zowel de bouwkundige als de installatietechnische onderhoudswerkzaamheden. Onze vaste partner, De Groot Installatiegroep, is verantwoordelijk voor het installatietechnische gedeelte. Door middel van periodieke inspecties controleren we de staat van de gebouwonderdelen, zodat het functioneren van de garage geborgd kan worden. Op basis van het vooraf opgestelde meerjarig onderhoudsplan wordt het preventief onderhoud gepland en uitgevoerd. Daarnaast wordt het correctief onderhoud uitgevoerd op basis van constateringen tijdens de periodieke inspecties.

Tevens bieden wij op dit project een storingsdienst aan. Hierbij zorgen wij dat we zo snel mogelijk op locatie aanwezig zijn en de storing binnen 4 uur wordt opgelost. Dit proces rondom het handelen bij storingen heeft als doel het garanderen van een maximale beschikbaarheid en veiligheid.

Deze parkeergarage biedt parkeerruimte voor zowel auto’s als fietsers. Het entreegebouw bevindt zich op maaiveldniveau naast parkeergarage Rokin en op 200 meter van De Dam. Met het uitvoeren van het meerjarig onderhoud aan parkeergarage en fietsenstalling Rokin laten wij zien dat we als Hegeman Bouw & Infra in staat zijn service te verlenen in binnenstedelijk gebied.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2