MFA de Zuidwester Steenwijk West

Multifunctionele accommodatie

In de eerste helft van 2014 is voor opdrachtgever Gemeente Steenwijkerland de multifunctionele accommodatie (MFA) De Zuidwester in Steenwijk West opgeleverd. In het nieuwe pand gaan zich medio 2014 drie scholen vestigen: OBS De Kleine Kamp, OBS Zuidveen en basisschool De Wegwijzer. Daarnaast nemen Kinderdagcentrum Zwarte Waterland, peuterspeelzaal De Bezige Bijtjes en activiteitencentrum De Korf hun intrek in de MFA. Ook wordt in het gebouw voor algemeen gebruik een gemeentelijke gymzaal gerealiseerd.

Indeling van het project

De MFA bestaat praktisch geheel uit één bouwlaag met een oppervlakte van  2.500 m². Deze oppervlakte staat ter beschikking van de gebruikers. De verdiepingsvloer van 100 m² wordt ingericht als technische ruimte. Het volledige dakoppervlak wordt voorzien van een sedum dakafwerking. De realisatie van de MFA is een leerlingproject waardoor leerlingen ook praktische werkervaring kunnen opdoen. Op het project lopen ook leerlingen van het VMBO stage.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2