Monumentale boerderij De Schothorst Amersfoort

Door tekort aan ruimte is besloten om materieel en werkplaats elders onder te brengen en de hele boerderij te gaan gebruiken als kantoorruimte. In maart 2009 is de geheel gerenoveerde boerderij in gebruik genomen.

Op enkele kantoren na zijn alle bestaande binnenwanden uit de boerderij verdwenen. Tijdens de verbouwing zijn een aantal kantoren in gebruik gebleven en zijn er units bijgeplaatst voor het personeel.

De binnenruimte is opnieuw ingedeeld en er zijn kantoorruimten, sanitaire groepen, een receptie, keuken en een vergaderruimte in aangebracht. In de zijvleugel van de boerderij, wat voornamelijk werkplaats was, is een verdiepingsvloer ingebracht en zijn diverse kantoorruimten gemaakt. Aan de voorzijde is een nieuwe entree aangebouwd. De bestaande dakkapellen in de rieten kap zijn een meter naar beneden gehaald en er is een nieuwe bijgeplaatst. Daarnaast zijn er twee nieuwe trappen en een plateaulift geplaatst.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2