Nieuwbouw Calvijn College te Amsterdam

Het Calvijn College betreft een schoolgebouw met een sporthal conform eisen NOC*NSF. Deze twee disciplines zijn in elkaar geschoven met daartussen een aantal ruimten die voor en door beide gebruikers benut zullen worden. Een groot atrium (rond) waarop vanaf verschillende niveaus een 10-tal trappen aansluiten met daaronder een studio en aan de voorgevel een Grand Café, welke overdag benut kunnen worden door de school en ’s avonds voor de sporthal (waarin op hoog niveau zaalvoetbal gespeeld wordt). De gevels van zowel school als sporthal worden uitgevoerd met zwarte aluminium beplating met een zeer hoge glansgraad (effect IPhone/IPad). Boven op het dak van het Grand Café wordt nog een voetbalkooi geplaatst.

Bekijk hier het door NOS gepubliceerde artikel over het Calvijn College.

Klik hier voor meer nieuwbouw projecten in de utiliteitsbouw.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2