Nieuwbouw en Renovatie verpleeghuis Groenelaan te Amstelveen

Hodes Uden  is als bouwkundig aannemer betrokken geweest bij dit project. De coördinatie van de onderaannemers, waaronder de E&W installateurs, lag eveneens in onze handen. De werkzaamheden zijn binnen de daartoe gestelde tijdspad naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd. De klachtenregistratie en de afhandeling van het opgeleverde werk is volgens de overeengekomen procedure afgewerkt.

Renovatie van bestaand gebouw

De nieuwbouw van dit verpleeghuis was een onderdeel van een totaal renovatie. Tijdens de realisatie van de uitbreiding zijn er ook werkzaamheden verricht aan de bestaande gebouwen. Dit betrof het realiseren van een liftinstallatie, een gebedsruimte en de bouwkundige aansluitingen op de bestaande bouw.

Veiligheid cliënten centraal

Tijdens de nieuwbouw en de werkzaamheden aan bestaand stond de veiligheid van de cliënten vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Zeker gezien de cliëntengroep (categorie Zwaar PG). Na het gereedkomen van de uitbreiding zijn de bewoners geplaatst en zijn de renovatiewerkzaamheden aan bestaand door derden afgerond.

Het gebouw is zodanig samengesteld dat de kamers gemakkelijk met elkaar verbonden kunnen worden waardoor de ruimten voor ander gebruik geschikt gemaakt kunnen worden. Door de toepassing van een betondak met afschotisolatie is er tevens de mogelijkheid om een 3e bouwlaag te realiseren in de toekomst.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hodes? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hodes zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

 

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2