Nieuwbouw poppodium Leeuwarden

In verband met de relatief korte bouwtijd van 9 maanden wordt het project volledig aan de hand van BIM gerealiseerd. Naast deze korte bouwtijd vergen ook de krappe bouwplaats en moeilijke bereikbaarheid de nodige aandacht. Aan het bouwplan liggen uiteraard hoge kwalitatieve eisen ten grondslag. Met name de eisen voor het geluid en de geluidoverdracht zijn uitdagingen op zich.

Het nieuwe gebouw in de binnenstad van Leeuwarden omvat naast grote zalen ook kleinere ruimten. Het biedt straks ook plaats aan de opleiding voor Podiumkunsten van het Friesland College in Leeuwarden. In de nieuwbouw worden 4 gezichtsbepalende panden c.q. gevels geïntegreerd.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2