Nieuwe toiletgroepen Nationale Opera en Nationaal Ballet

Het voornaamste doel van de renovatie is het wijzigen van de indelingen van de toiletgroepen om zo een betere doorstroom van gasten te waarborgen. Tevens kunnen door het vergroten van de toiletgroep op de eerste verdieping en het wijzigen van ruimte voor dames en heren toilet meer afzonderlijke toiletruimten gemaakt worden, waardoor de doorstroom van gasten naar verwachting verbeterd zal worden. De werkzaamheden worden in de zomerperiode uitgevoerd in het muziektheater, zodat de toiletgroepen gereed zijn voor het nieuwe Operaseizoen start. Het bouwteam bestond verder uit Dam & partners (architect), Bosma & Bronkhorst (elektrische installatie) en van Dorp Installaties (werktuigbouwkundig). Het gehele werk is aan het eind van de zomer van 2014 opgeleverd.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer informatie over dit project of over Hegeman+? Neem dan gerust contact op via onze contactpagina. Wilt u meer weten over andere projecten die door Hegeman+ zijn gerealiseerd, kijk dan op onze projectenpagina.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2