Onderdoorgang Apeldoorn

Onderdoorgang gemaakt op werkterrein naast het spoor

In Apeldoorn vervingen we de overweg aan de Laan van Ossenveld door een nieuwe onderdoorgang. Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen nu veilig onder het spoor door.
Wij maakten de tunnel op het werkterrein naast het spoor en reed deze in één keer op zijn plaats. Zo hoefden we het treinverkeer niet langer dan nodig stil te leggen en bleef de overlast voor reizigers beperkt. 

Maximaal presteren op uitdagende projecten, daar staan wij voor!

Betere verkeersdoorstroming

In de tunnel zijn twee keer twee rijstroken gekomen. Over de tunnel is een brug voor fietsers en voetgangers gekomen, zodat zij veilig de Laan van Osseveld kunnen oversteken.
De nieuwe situatie draagt ook nog eens bij aan een betere verkeersdoorstroming in Apeldoorn.
De Laan van Ossenveld is namelijk een van de belangrijkste verkeersaders in de stad en onderdeel van de Apeldoornse Ring.

Een knappe prestatie van onze Hegeman collega’s met een prachtig resultaat.
Maar vooral ook een knappe prestatie van onze afbouwpartners, dank voor de goede samenwerking en inzet!

Dit was een samenwerking met o.a. Broeze Nijverdal BV, Donker Groep, Eurorail BV, Gebr. Van Kessel, Hartog-Pilkes BV, HB Hekwerk, ProNed, Smits Neuchâtel, Vink Aannemingsmaatschappij B.V.
Wij realiseerden deze onderdoorgang in opdracht van ProRail en voor de Gemeente Apeldoorn.

#drivenbychallenge
#hegemanbouweninfra
#infra
#onderdoorgang

Foto impressie gemaakt door Lammert Duerink

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2